Herkes için yağ tırmalamak

Herkes için yağ çizilmemesi…

Zhong Jieling…

(Ağ bağlantısı resmi).

Sanki savaş sanatları imparting hileler, önceki petrol tarafından çok sayıda kişi konuşma, çıplak uyguladı: İnsanoğlu, yerler petrol yok, biz ortak girişim küçük bir domuz yağı, soya peyniri birlikte bu kadar katlanmış en az iki adet satın almak için şehre geri biraz geleceğiz kase mutfak dizi. Her gün pişirdiğiMDe et kabın içine yüzük silip, hEyecan kumaş yastık ile sarılmış. Küçük yağ uzun, yıpranmış birkaç ay, herkes Pierce yağ Na takılan Bu petrol kadar tamamen sarılmış kumaş parçası taşlama hala tavada, hatta oldu…

İki ya da üç yıl önce birçok Çin lokantasında nostaljik, tanıtılan kızarmış sebze ile susam yağı kalıntısı, domuz yağı atılmalıdır bir pislik ne zaman et kokusu sebze ayarlamak ve iyilik kazandı. Ne zaman geçmiş, tatmak için et, çiğneme yaptığı gerekçesiyle, yağ ve yamalar o kim geri dönüş için ucu gibi saf yeşil gün. Ancak 32 kez yeterli bir ağız dolusu yağlı yağlar ve izlenecek bir yüz, güzel kokulu, bir aşk ilişkisi içinde belirli bir yaş kadın gibi eski, hepsi gitti…

ŞiMDi, tabii ki domuz yağı, hepimiz bir araya hatta fıstık yağı, ayçiçek yağı, mısır yağı, susam yağı, çay tohumu yağı, keten tohumu yağı, yağ karışımı dökülür yemek oldu… Ayrıca Doğu Akdeniz zeytin yağı ve üzüm çekirdeği yağı. Sağlık uzmanları, “Doğu Akdeniz diyeti” savunucusu. “Doğu Akdeniz diyeti” “kahraman numara” zeytinyağı olduğunu. Doymamış yağ asitleri, polifenoller ve antioksidanlar serbest radikaller, kanser önleyici, kardiyovasküler hastalık-ebilmek azaltmak içerir. Üzüm çekirdeği yağı etkileri yankılanan…

Ama zeytinyağı veya üzüm çekirdeği yağı pişirme çıkarsan, mutfağı yemekleri değil, koku ücretsiz keşfedin. Hiç merak insanlar ham salata yağdır. Başka bir deyişle, değil kokulu yağ sağlıklı yağlar ısı. Sağlıklı seçimler seçili lezzetli ve tırmalamak daha fazla…

Sağlık, ama aynı zamanda harmonik müzik gürültü dalgalar halinde “Carpe diem” geliyor “Carpe diem” Chua Lam teMSIlcisidir. Dönüş bittiğini, işkembe sosis şişman diao zuidiao gözlerin yemek nasıl cüret edersin kalktı, herkes domuz, Lo Mein özellikle domuz eti yemEye söyledi. Dedi, Lo Mein, domuz yağı kokusu bu, güzel kokulu, bazıları olağanüstü…

Bu şekilde tüm yol daha esnek, katır çözmüş değil…

Çoğu insan, bazen domuz yağı, önemli bir şey yemek, kadın yemek domuz yağı zaman yapabilirsiniz aynı zamanda cildi nemlendirmek, kırışıklıkları önlemek. Yağ ne yazık ki, domuz yağı yemek yemek, et kaydedilebilir, genel olarak yağ alımının kontrolünü…

Domuz yağı kaliteli ve en güvenli kendimi işleme güvence altına almak için. Domuz yağı almak için yeni tezgahları. Bu domuz yağlı domuz karın, büyük beyaz saf krem, satıcı yardım, 2 cm uzunluğunda kesilmiş küçük kareler kesin. Ev ve yıKama gidin. Onlar domuz yağı kalıntı partikül yüzer petrol yamaları içine eritecek kadar yavaş kaiguo, kızarmış sıcak krem beyaz kare domuz, ateş. Bu noktada, tüm güzel kokulu sıvı sıçraması. Domuz yağı ve dizel bir hazine. Beklemek kadar yağ sıcaklığı aşağı paketleme depolama ve domuz yağı kalıntısı kurtarılması soğutmalı ve koymak onları içinde küçük saklama bölmesi; emin olun çok büyük miktar-in domuz yağı, büyük saklama bölmesi koymak istiyorum…

Bir kutu soğutma kuvvetlendirmek sonra küle, domuz yağı, buzdolabı, iki ya da üç ay koyabilirsiniz. Hafta içi yemek, su tek bir Lord Bigbowl ile yüzey su kaynatın, zaman, dışarı küçük bir kepçe domuz yağı kesip, soya sosu, istiridye sosu ve zemin sığır eti sosu ekleyin ve sonra Lord Bigbowl, yemek çubukları ile hızlı pick karıştırın içine pişmiş makarna aldım, Hong Kong hayatta kalmak gerekir! Olmadan et et ile dolu ve hızlı ve kolay ekledi…

Domuz yağı, en iyi yemek artıklarını da yapabilirsiniz. Doğranmış soğan yarım kâse hazırlama, hiç su sağlanması yangın, daha sonra iki çorba kaşığı domuz yağı tencerEye, domuz yağı eritin sıvı ısıtılır, dökmek-overs, hızlı bir şekilde stir fry biraz zaman, taneleri ayırmak doğranmış soğan, sonra biraz koymak için ısıtmalı yemek artıkları tuz, sonra iki ateşkes kızarmış. Güzel kokulu pirinç olduğunu bir. Pirinç wok hızlı kapatma için anahtarını, kaydırmak için sıkışmış yanık pirinç, ateş, şu tencere düşünüyorsanız daha küçük olabilir, ama pirinç susam yağı ve hoş kokulu tutmak için su eklemeyin izin veremem…

Ne zaman istimal haşlanmış sebze, domuz yağı, mükemmel bir seçiMDir. Örneğin, su, yemek çubukları ile yarım pot kaynatın marul haşlanmış, ucu daldırma bir tavada biraz domuz yağı yağ vardı suda, çiçekli, daha sonra yıKama gibi marul, bu arada, koca bir tabak, küçük bir soya sosu, istiridye sosu içinde iki kaşık koymak, o zaman koymak içinde yuvarlak yüzey, marul, aç flip çubuklarla, salata karışımı. Marul yeşil, plastik, görünüm ve lezzet gibi birinci sınıf…

Bu yazıdan 2013 anlam orman dergisi…

9.

——————————–。.

İtalyan orman istemci QR anlam orman mikro QR kodu…

Aralığı ve orman iletişimi kapatın. Mikro-grafik orman! Arama hesabı: yilinzazhi veya tarama QR Kod yukarıda. Seni burada bekliyor!…

————————————————————————————————–。.

Herkes için yağ tırmalamak

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s